BILJETTER & SPELSCHEMA

Vi har nu släppt ett detaljerat spelschema för festivalhelgen med info om alla artister, tider och scener.

Det finns ett mindre antal festivalpass (fr 1495 kr) kvar som gäller hela sommaren 2023. Dessa inkluderar garanterad entré till samtliga artister som kommer till 21e Clandestino Festival 8-11 juni 2023 men därutöver även till vår festivalutflykt till Bottnafjorden där vi presenterar Staples Jr Singers (6 juli) och Sara Parkman (7 juli) i Tossene Kyrka.

Vid sidan av festivalpass är det möjligt att köpa biljetter till enskilda konsertkvällar (fr 150 kr) och weekendpass för fredagen och lördagen 9–10 juni (fr 695 kr).

Till konserten med Ustad Noor Bakhsh och ytterligare ett par programpunkter som vi gör i samarbete West Pride, Frölunda Kulturhus och Kulturhuset Bergsjön – där Orchestra Gold uppträder 19-20 augusti – är det fri entré för alla åldrar.

Det är även fri entré till Jubileumskonsert med Langendorf United och de samtal på temat Temporal Segregation som vi arrangerar 7 juni på Oceanen samt de artistsamtal vi gör på Stadsbiblioteket med Tootard & Blanco Teta 9 juni.

För program i höst med bland andra Sessa (9 september), dublegenderna Linton Kwesi Johnsson & Dennis Bovell (14 september), Fulu Miziki (2 november) krävs separata biljetter.

Skriv gärna upp er på vårt nyhetsbrev i menyn för senaste info, biljettsläpp och uppdateringar!