Biljetter

För biljetter till enskilda konserter hänvisar vi till följande länkar:
Lula Pena + Lea Bertucci 25 mars Folkteatern [inställt, nytt datum i höst]
Alex Zhang Hungtai 1 april Oceanen [inställt, nytt datum i höst]
Vanligt Folk 11 april Oceanen [inställt, nytt datum inom kort]
Onipa 9 maj Oceanen [inställt, nytt datum inom kort]

Istället för fyra fullspäckade festivalkvällar kommer Clandestino Festival minimeras till den planerade avslutningskonserten i Hagakyrkan i Göteborg den 7 juni. Medverkar gör årets co-curator Sara Parkman, Maria W Horn, Ebo Krdum, Shida Shahabi och Linnea Olsson.  I programmet presenteras även läsningar av Johannes Anyuru, KG Hammar och Channa Riedel.

Har du redan köpt festivalpass till early bird-priser finns följande möjligheter:

  • Nöj dig med avslutningskonserten 7 juni (värde 350 kr) + få valfri biljett till någon av höstens konserter på Oceanen.

  • Få pengarna tillbaka. Mejla kvitto och ordernummer till biljett@clandestinofestival.org. Notera att det kan ta upp till 5 bankdagar innan pengarna är på väg tillbaka till kontot (beroende på vilken bank biljettköparen har). Återköp kan bara göras för festivalpass och det är endast biljettpriset som återbetalas, inte Billettos serviceavgifter. 

  • Återskänk biljetten. Clandestino Festival som skulle ha ägt rum 4-7 juni har med några få dagar hamnat utanför det stödpaket som regeringen genom Statens Kulturråd har begränsat till att gälla arrangemang som skulle ha ägt rum innan 31 maj.

Oavsett vilket alternativ du väljer måste vi reglera det antal som kan få ta del av programmet den 7 juni. Tillåter omständigheterna fler än 50 personer ser vi till att skapa utrymme med full respekt för rådande lagar och förordningar. Vi kommer därför att behöva en bekräftelse om du planerar att komma via mejl (biljett@clandestinofestival.org). Eventuella återstående biljetter till konsertprogrammet i kyrkan säljs som endagsbiljetter. Ni hittar biljetterna här.