Vinylsläpp med Sara Parkman – Live på Clandestino Festival!

Sara Parkman fick uppdraget att vara gästcurator av Clandestino Festival 2020. Vi vet alla vad som sedan hände med livemusiken förra året. I stället för att pågå under fyra dagar med internationella gäster från ett tjugotal länder tvingades vi banta ner festivalprogrammet till en dag i Hagakyrkan i Göteborg. För femtio lyckligt lottade gäster blev det ett exklusivt tillfälle att få uppleva levande musik i en tid då den lyste med sin frånvaro.

En av konserterna som genomfördes var Sara Parkmans egen som vi spelade in för att nu ge ut som hennes första livealbum med material från Vesper. ”Sara Parkman – Live på Clandestino Festival” släpps på vinyl i en limiterad upplaga (250 ex) hos Bengans skivbutik 16 juli 2021. Den går även att streama på Spotify och en rad andra digitala plattformar. 

Till årets upplaga av Clandestino Festival – som är den enda internationella musikfestival som äger rum i sommar – återvänder Sara Parkman med en konsert i Sjömanskyrkan den 28 augusti. Ett begränsat antal festivalpass och enskilda biljetter till samtliga konserter under festivalen finns på vår hemsida.

Vi ses snart!