Fatoumata Diawara [23/7/2011]

LIVE @ CLANDESTINO BOTNIK [23/7/2011]

Fatoumata Diawara [Mali]

Bäst av allt är att våra festivalaktiviteter tar inte slut i och med Clandestino Festival 10-12 juni. Vi kommer även i år att arrangera en utflykt till den sommaridylliska och konstnärsdrivna ladugården vid Bottna. Denna utflykt äger rum den 23-24 juli och arrangeras i samarbete med Gerlesborgskolan och Botnik Studios. Vi är oerhört stolta över att kunna presentera en av fjolårets mest uppskattade artister Fatoumata Diawara [Paris], konstnären Tanja Ostojić [Berlin], den palestinske författaren Maya Abu al-Hayyat [Ramallah] och poeten Khashayar Naderevandi [Bokenäs], bara för att nämna några. Ta med sovsäck och tält om ni inte vill slagga på vandrarhem eller hos vänner i trakten. Risken att det blir den softaste helgen i sommar är överhängande!

Biljetter till Clandestino Botnik 23-24 juli:

 

Clandestino Botnik 190 kr

:::::::::::::::::::

 

För att läsa mer klicka här

Följ oss FacebookTwitter