Biljetter & Hotell

Förköpsbiljetter till Clandestino Botnik 23-24 juli:

 

Clandestino Botnik 250 kr

:::::::::::::::::::

 

Festivalpasset, som gäller för samtliga tre dagar och ger tillträde till alla program­punkter och klubbarrangemang under 10-12 juni, säljs endast här och i kassan på Stora Teatern från kl 17. Pris är 700 kronor. Medtag cash för det finns ingen kortautomat. Förköp rekommenderas.

Förköp 700 kr

I ovanstående priser är momsen inkluderad. Förköpta biljetter och festivalpass löses i kassan på Stora Teatern ca en timme innan konserten börjar den 10-12 juni. Kassan öppnar kl 17.00 varje dag. Medtag fotolegitimation. Biljetter kan endast hämtas ut av den person som köpte biljetten/biljetterna. Fritt tillträde till program på uteserveringen som är öppen för alla.

:::::::::::::::::::

Det är inte möjligt att köpa biljetter till enskilda konserter under festivalen. Däremot kommer det att vara möjligt att köpa endagspass (350 kronor).

Fredagen 350 kr

Lördagen 350 kr

Söndagen 350 kr

:::::::::::::::::::::::::::::::
HOTELLPAKETET

I samarbete med Novotel Göteborg erbjuder vi ett paketpris på festivalpass, hotellrum och frukost.

Bo på ett fyrstjärnigt hotell i dubbelrum, tre nätter inklusive frukost & festivalpass för alla tre festivaldagar och betala 1665 kr/person (incheckning fredagen den 10 juni med utcheckning måndag den 13 juni).

Det är också möjligt att boka festivalpass och singelrum med frukost (800 kr per natt + festivalpass för kampanjpriset 540 kr).

Gör din bokning via novotel@clandestinofestival.org. Ange Clandestino + vilka nätter i rubriken.

::::::::::::::::

 

Följ oss FacebookTwitter